Er du tro mod dig selv 

Så er vi i gang med et nyt år, skal det være året hvor du gør noget for dig selv. Efter denne Coronatid, er det svært at være tro mod sig selv, men det er her jeg kan hjælpe.

Få styr på dine tanker, følelser, gør noget som er godt for dig, ønsker at være fremadrettet, er tilfreds, tryg, i balance med det du har det godt med, til dig selv, og der ved din familie og dem du har omkring dig, som betyder noget for dig. Når du gør noget for dig selv, har det positiv indvirkning på alle omkring dig, men du må starte med dig selv, ved at være tro mod dig selv.

Din “Stress” kan vi håndtere sammen, i det rette tempo for dig.

For at forstå andre, forstå dig selv. Få et liv i balance.

Når du ændrer dig ved at træffe nye valg, vil dine omgivelser også ændre sig, til det meget bedre.

Jeg kan hjælpe dig med at håndtere din fortid, så du går styrket og stærkere videre i livet. Det er dit valg.

Som Stress Coach kan jeg hjælpe med at spotte stress i virksomheden.

Styrke den enkelte Leder – Medarbejder med selvtillid og selvværd.

”Jeg ved hvad jeg taler om, for jeg har været hele turen igennem, i livets skolen”

Er du stresset eller vil du ”bare” finde balancen i dit liv?

En balance hvor du finder roen, freden og glæden. Det som giver mening i dit liv, dit arbejdsliv, familieliv, private liv, personlige liv og de områder som hører til dig, som kendetegner dig.

At være i balance betyder ”at hviler i selv”, også selv om du bliver udfordret (udvikler dig), at dit liv ikke går i stå. Men du finder også her balancen igen.

Hvis ikke: Har andre en stor påvirkning på dig? For så får jeg fred i dit indre, tier og samtykker du? Føler du mobning?

Det kan være en lille ting, som for dig er en stor ting, men når du taler med andre om det, siger de bare, åh ikke andet, det er ikke noget, det skal du bare glemme, eller nej, det jeg har oplevet, er meget værre, så lyt ikke til dem, for vi er ikke ens, gudskelov. Har du ondt i mave over den mindste ting, nogle dage mere end andre og det rumsterer i hovedet, og det bliver værre og værre. Det er reelt det du føler, og du bør få gjort noget ved det, for det kan sætte sig til sygdom.

Eller er du stresset over er eller andet som gør at det er vanskeligt at være der hvor du er i dit liv lige nu, udfordringer som er vanskelige at overskue og træffe beslutninger om. Er du udfordret på et område som ikke er nævnt, vil det ikke sige, at det ikke er en udfordring for dig. Vi oplever tingene forskelligt.

Det kan jeg hjælpe dig med, at du stille og roligt kan komme i balance, som gør at du har roen, freden, glæden, til det du ønsker i dit liv. Ikke hvad andre mener, siger og gør. Kort sagt balancen med alt du foretager dig, for dig. Dette giver dig nye kompetencer.

Jeg arbejder som SSA-vikar og kommer mange steder. Jeg er også konsulenten som vil ændre på tingenes tilstand. Er Coach og Stress Coach og kan hjælpe jer med at finde ind til kernen hos jer, om hvilken vej i skal.

Hvornår forstår vores Politiker, Direktører og Ledere at det er mennesker de har med at gøre og ikke et nummer i rækken af sager som bare skal gøres på den billigste måde. Det er ikke værdiget, som behandlingen af vores medmennesker sker. Jeg vil gerne gøre noget ved det, for at forstå andre, forstå dig selv. Dette gælder især vores Politiker, Ledere og andre som skal træffe nogle valg der har med andre mennesker at gøre.

Viden om stress

Som menneske har jeg oplevet mange mulige og til tider umulige udfordringer. Når jeg ser tilbage på det jeg har oplevet, har det styrket mig, til den jeg er i dag. TAK for det.

Som Stress Coach oplever jeg mange mennesker, som har svært ved at se dem selv, være gået ned med stress, depression, blive fyret. Men med den erfaring jeg har fået selv og de mennesker jeg har hjulpet, vil jeg sige. Mange tak for det man kommer igennem, det er den bedste uddannelse du kan give dig selv for at forstå dig selv. Hver gang der sker store ting i dit liv som:

– noget du har oplevet i barndommen – i skolen – under uddannelsen – at finde kærligheden – at miste en (familie, venner) – at få et barn – at blive gift – evt. at blive skilt – nyt arbejde – afslutte en uddannelse – at blive syg eller en i familien – Osv. Osv. Osv.

Når du så må kapitulere ved at ”gå ned med stress” er det kroppens måde at fortælle dig nu er tiden inde til en oprydning, at tage sig af dig selv. Det kan være meget overvældende at skulle klare selv, når man er midt i det. Her ville det være godt at få hjælp.

Ved mange af disse begivenheder, tager dit liv en lille drejning, uden at du tænker over det, når du år efter, ser tilbage kan du se det, nogle af disse ting, klare du bare uden at ”gøre” noget ved det, når så presset fra omgivelserne bliver for stort, så siger kroppen, nu er det nok, jeg har brug for en oprydning. Min krop trænger til hvile mit sind skal omrokeres. Dette kan jeg hjælpe dig med, at vi sammen tager på din rejse og få orden på dette. Det ville være godt med at du komité dig til ca. 5 timer og nogle telefonsamtaler med mig. Ring til mig og lad os få en snak.

Se priser på betaling siden

Symptomer på stress

Der er den gode stress som er den kortvarige som gør, at vi kan overleve. Så er der den stress som mange desværre oplever, der gør at de bliver syge og har mange symptomer på, nogle får kun få symptomer og er meget syge. Det kan være en sygdom, overfald er jo ikke stress som er arbejdes relateret stress. Men er jo også en væsentlig faktor, som man skal tage alvorlig.

Stress hormonerne søger for at der kommer mere energi til musklerne ved: Hjertet slår hurtigere og der kommer mere ilt ud til musklerne. Der bliver omdannet fedt og protein i blodet, så der kommer mere sukker til musklerne.

Det er det, vi oplever af symptomer kan være hjertebanken, åndedrætsbesvær, hovedpine, svedige hænder, anspændthed, muskelspændinger, dårligt humør, mister appetitten, irritable, angst, opfarende, husker dårligere og svært ved at overskue tingene. Får sygdoms symptomer, men lægen kan ikke finde noget.

Hvordan viser stress sig? – Ved at man få/har det fysisk dårligere. – Ved at man ændre sig i vores opførelsen. – Ved at man oplever en masse ubehagelige følelser.

Årsagerne til stress kan være mange, da vi alle er unikke. Dine stress symptomer kan være af andre årsager, end dem du taler med. De oplevelser vi alle har haft / har, er det som gør, at vi er den vi er. UNIKKE.

Jeg kan hjælpe dig:

Jeg vil hjælpe dig til at finde din ro, balance, tilbage til en nyere udgave af dig. En ting ved jeg, at hvis du ønsker at komme tilbage til “dig”, sker det ikke, du finder en ny udgave af dig, en meget bedre udgave.

Ring til mig og lad os få en snak om de udfordringer du gennemlever nu. Gør den forskel for dig selv, ved at gøre noget ved det nu. Ved afmelding inden for 24 timer før bestilt tid, koster det kr. 100,00.

Videos:

En sand historie:

For 2 år siden (2015), mødte jeg en dejlig kvinde. Efterhånden som vi lærte hinanden at kende, fik jeg at vide, at hun havde haft en blodprop i hjertet i april måned, 3 måneder før vi mødte hinanden, hvor hun havde fået en stor operation. Længere henne i forløbet, fortæller hun, at hun i 1994 arbejde så meget, at hun fik stress, som gav sig udslag i at hun fik Morbus Menière, hvor man får anfald, af opkast, væske på ørene som gjorde, at hun mistede hørelsen på det ene ører.

I løbet af de følgende måneder, havde vi mange dybe snakke om det som der havde været i vores liv, kvad disse snakke begyndte hun at tage beslutninger, tænke over de spørgsmål jeg stillede som gjorde, at de snakke hun havde med sin mor blev anderledes, hvilket igen gjorde, da hendes mor blev mere syg og havde brug for hende, var hun klar til at gøre en forskel for moderen og hende selv. De fik ryddet en masse sten af vejen og fik en klarhed imellem dem, så da hendes moder gik bort, var det med forståelse og klarhed. Dette var bare noget af det hun har fået ændrede.

Hun har været igennem en skilsmisse, men var ikke blevet skilt  i sit sind, dette skete året efter vores møde, ved at hun så tingene fra en anden vinkel, hun havde ændrede opfattelse af hvordan hun kunne takle tingene på en anden måde. I starten af vores samtaler skulle der gerne gå flere dage imellem. Hun var ind imellem sur, gal, frustreret, rundt på gulvet, havde tanke mylder. Vi kunne vende tingene flere gange, efterhånden som hun fik nye spørgsmål om det vi havde talt om. Når hun ser tilbage på hvad hun har opnået til nu, er hun supper glad for vores samtaler, også selv om det ind imellem har været svært at forholde sig til det vores samtaler satte i gang, men fortryder ikke et sekund. Hun er spændt på hvor hun er på vej hen. Men glæder sig også.

Se mere på Kunderne siger:

Margit Lysgaard, Lysgaards Esser, 
24 24 47 66 – SE Nr. 27755666
Kontakt@lysgaardsesser.dk