Diamanten Dig

Din arbejdsplads – din vennekreds – din familie – dine interesser – dit nær område

Vælg en du syntes er dig

Den rå diamant eller den slebne diamant, lige meget hvilken du vælger, er der mange sidder. Alle sidder er en del af dig. Vi indeholder alle de facetter der er i diamanten, nogle facetter er vi bedre til end andre.

En diamant skal bruges, passes og beundres for at den kan skinne. Når den ikke skinner/stråler, gør, at man sender bud efter en som kan hjælpe med at få den til at stråle igen. Altså hjælpe dig – virksomheden til at den stråler igen.

Hver gang du/vi tager et valg i vores liv, påvirker det dig selv og dine omgivelser. Når vi ikke tager et valg på de tidspunkter hvor det er oplagt at tage et valg, som kan ændre noget, gør at vi sidder fast. Det gjorde jeg ikke, da jeg begyndte at træffe nye valg, (det var skræmmende) så skete der forandringer som har ført mig til der hvor jeg er i dag. Jeg er glad for jeg valgte nye skæmmende valg.

For at du kan strålende igen, har jeg værktøjerne til at få dig igennem det. Processen vil kræve noget af dig, din villighed til at træffe nogle nye valg, som igen fører til nye indsigter og nye valg igen. Det er ikke noget som bare lige bliver klaret over en nat, men når processen er i gang, sker der mange ændringer i dit/deres liv. Nogle syntes det er en over vælgende ændring, men jeg vil være med dig hele vejen, hver gang der sker noget og vi snakker det igennem hele tiden. Hvis det er det du vil!

Tingene skal i tiden være så korrekte og perfekte

Tingene skal i tiden være så korrekte og perfekte, at vi ikke får lov til at tænke  selv. Alt skal puttes i kasser, så livet bliver firkantet – syntes du det er rigtigt?

Er dit liv firkantet? Er det i kasser? Vil du ikke gerne have lov at tænke selv? Hvad er korrekt og perfekt? For mig at se en måde, for en anden, en anden måde, men hvad er den rigtige? Ingen eller begge, hvis du spørger mig.

Taler du uden at blive hørt?

Har du det som om, du bare taler og taler, og andre ikke hører og forstår hvad du siger? At du muligvis ikke bliver opfattet som du troede?

Jeg har prøvet det, uden at jeg kunne trænge igennem hos andre, jeg var for ivrig så mit toneleje var ikke hørende, nu taler jeg stille og roligt og mere nuancerende. 

Har du i din ivrighed – med din hjælpsomhed, været for hurtig med at komme med løsninger for at ville hjælpe, men er blevet afvist og efterfølgende fundet ud af, at de andre har følt det, som om du har blandet dig. Du har ret, de andre tager fejl, eller gør de nu også det. Lytter du til dem, kunne de have en ide?

Ved at se på dig, som den der er vigtigst for dig, kan du lidt efter lidt, forstå andre. Værdien af det hele menneske i balance.

Efter jeg fandt balancen, har jeg kunnet se, at sammen, kunne vi nå meget længere. Forstå dig selv, for at forstå andre.

Vil du, tænke selv – høres – forstås?

Kan du genkende bare nogle af de ting jeg har skrevet her på siden?

Syntes du også vi skal behandle hinanden med værdighed? Vil du ændre det?

Det kunne være interessant, at se hvilken forskel det kunne give i virksomhederne, når der blev en større sammenhæng, større forståelse, så vi kan have indflydelse på det der sker og få lov at tænke selv. Men stadig med respekten for dig og dine medmennesker, samt troen på dig selv.

Bruger du andre ord?

Bruger du måske andre ord end dem din omgangskreds bruger?

For en, som har været meget stærk ordblind, har jeg brugt/bruger en anden ordstilling, andre måder, at anskue tingene på, men ved at arbejde med mig selv, se på mig selv, været ærlig over for mig selv, har jeg fundet mig selv. Vil du gerne kunne trænge igennem, til alt og alle og favne det hele?

Det er de værktøjer jeg vil introducere/give videre til dig. Vil du forstå at, bruge gamle erfaringer, af det hidtil lærte?

Du vil kunne nå langt, når du se, det store billede af dig selv, i den verden du bevæger dig i.

Artikel om mig, se mere på dette link: http://astropeuten.com/du-er-din-egen-tid/

Lars Thor Smith som har skrevet artiklen.

Margit Lysgaard, Lysgaards Esser, 

24 24 47 66 – SE Nr. 27755666

Kontakt@lysgaardsesser.dk