Lysgaards Esser

Mit navn er Margit Lysgaard, jeg er født i 1956.

Jeg laver dette da jeg ser/oplever, at der mangler en sammenhæng mellem de forskellige niveauer, hvor jeg bevæger mig. ”Jeg ved hvad jeg taler om, for jeg har været hele turen igennem i livets skole”.

Jeg har værktøjerne til udfordringerne, da jeg selv har brugt dem, stadig bruger dem, til at finde nye måder, at udvikle mig. Fundet mere balance i mit liv.

Er uddannet Allround kontorassistent, SSH, SSA, har lederuddannelse, er Coach samt Stress Mentor og Stress Coach samt instruktør i Nænsom Nødværge, samt flere kursuser til forståelse af mennesker.

Jeg er/har været meget stærk ordblind, jeg startede med, at arbejde på fabrikker, tog min 10 kl. sent og derefter ovenstående uddannelser.

Er mange gange blevet mobbet ud af arbejdspladsen, hvilket har gjort, at jeg tog en uddannelse til. 

Jeg har været igennem en depression, der gjorde at jeg fandt ud af, hvem jeg er.

Efter min lederuddannelse blev puslespillet færdigt, hvorfor jeg har været igennem det, jeg har, i livet. Det var der, at jeg bedre kunne forstå andre, hjælpe andre, der gerne vil hjælpes, til at finde deres balance i deres liv..

Jeg tilbyder at hjælpe, med de værktøjer, jeg ved fungerer.

Kunderne siger!

Tilbagemelding på Lysgaard Esser v. Margit Lysgaard

Jeg har fået hjælp til at holde mange bolde I luften samtidig, hvor der har været en rød tråd mellem boldene.

I nogle ret komplicerede sager, med mange personer, og indgangsvinkler til måden de argere på.

Lært at:

 • Have fokus.
 • Bevare roen.
 • Finde den indre tålmodighed.
 • Tænke tinge igennem, ekstra gange fra flere vinkler.
 • Tro mere på min egne fornemmelser, og instinkter.
 • Og tålmodighed – tålmodighed – tålmodighed.

Det specielle ved Margit har været:

 • At hun har, kunne overskue, flere komplicerede sager samtidigt.
 • At hun har haft overblik over mange forskellige personer, samtidig, uden at rode dem sammen.
 • At hun har haft styr på ufattelige mange mails, og tråde samtidigt.
 • At hun har involveret sig personligt, og deltaget fysisk fx i Århus til Guinness World Rekord forsøg, som lykkedes rekordholderen, fordi Margit, involverede sig, hun bevarede roen og optimismen som smittede, trods der var ydre omstændigheder, som prøvede på at få deltageren ud af balance.
 • At hun næsten har været til rådighed 24-7.
 • At hun aldrig har været stresset, sur, irriteret, har været meget tålmodige har sagt de samme ting gentagende gange, inden de trængte ind. Har hver eneste gang vendt ufatteligt hurtigt tilbage med, brugbar respons. Så der kunne argeres hurtigt, med begge benene på jorden.

Jeg har været ”Kanin” ved andre forløb, ingen var på dette niveau. Var mest tom snak.

Her har det hele tiden været kort og relevant.

Om tingene vil lykkes, er ikke til at vide endnu, det er lidt for tidligt at svare på det..

Men det har åbnet øjnene i andre sammenhænge, og måske samlet andre mennesker på en helt ny måde.. så den røde tråd har delt sig, på uventede måder, som en broderitråd.

Og er endt som et flot broderi, med mange farver og detaljer.

Jeg kan anbefale Margit på det varmeste, og man får med garanti meget mere end man først regner med.
Hilsen

Virksomhedsejer
Marianne Sass Petersen
Sass Economy/Champagnesabling.com

——————————————————————————————————————————-

Margit Lysgaard har lært mig hvor vigtigt det er at have tålmodighed, holde fokus og at tingene ikke altid skal være perfekte.

Margit har hjulpet og coachet mig igennem nogle situationer, som har ramt mig hårdt i min hverdag, arbejdsmæssigt samt personligt. Hvis jeg ikke havde haft Margit, ved jeg ikke, hvor jeg ville have endt den dag i dag? Så Tak!

Margit har givet mig forståelsen af, at ting tager tid og at holde fokus er et vigtigt værktøj i din proces. Jeg har lært meget om mig selv og om hvordan jeg bedre kan agere i private samt arbejdsmæssige forhold, og forståelsen af, hvorfor jeg reagere som jeg gør, når jeg bliver sat i en frivillig eller ufrivillig situation. Og, at jeg skal huske at jeg stadig har min egen fri vilje.

Værktøjer som jeg har fået med mig, som jeg vil bruge i mit liv fremadrettet:

 • Forståelsen for hvorfor folk reagere og handler som de gør.
 • Holde fokus, selvom du er vred eller ked af det.
 • Alt behøver ikke at være perfekt.
 • Stol på dig selv.
 • Lyt til din mavefornemmelse.
 • Skriv ned i en bog.
 • TÅLMODIGHED!

Måden Margit udtrykker sig på, er målrettet og sagt med respekt for modtageren. Margits rolige, kærlige og lyttende væsen, giver indre ro og lysten til at lære og modtage og ændre på tingene. Margit forstår hurtigt din situation og kan hurtig sætte sig i dit sted og forstå de følelser og frustrationer der kan opstå og er altid villig til at hjælpe!

Tak Margit.

Med venlig Hilsen
Vibeke Kaastrup, arbejder til daglig som Social og Sundhedshjælper.

Nyt fra en kær kunde Vibeke Kaastrup nu Social og Sundhedsassistent.

Margit har en meget god og fin indlevelsesevne, der for mig giver mig en tillid og tryghed i den vejledning og rådgivning hun giver mig. 

Når jeg er igennem forskellige udfordringer, og søger hjælp og støtte fra Margit, bliver jeg støttet og løftet i min helt egen person. Mine egne resurser, som jeg ikke var klar over, at jeg havde kommer op til overfladen og Margit hjælper mig med at bruge dem optimalt til lige netop den udfordring jeg står i. Dette giver mig styrke, tillid og troen på mig selv.
Margit, viser altid interesse og hjælpsomhed, hvilket for mig viser og har påvist at Margits evne til coating er fantastisk.

Jeg har henvendt mig til Margit flere gange for hjælp, støtte og rådgivning. Det har jeg gjort og vil gøre fremover, da det giver mening for mit liv.


Min rejse – af søster EVA den 3. marts 2019

For snart 5 år siden den 8. april 2014, fik jeg en blodprop i hjertet. En alvorlig og dyb oplevelse, det var også en positiv oplevelse, der gjorde at jeg mødte Margit, min søster, vi har samme far. Et stort ønske fra min side, da jeg er opvokset som enebarn.

Da jeg efter måneders optræning, blev klar over, at jeg aldrig ville blive den samme som før blodproppen. Margit og jeg begyndte derefter en rejse i min udvikling, der skulle ændre mine tankegang og især den fravalgte ”gamle Eva”.

Når jeg ser tilbage, har det, er stadig, en eventyrlig, hård fødselsmæssig og grænseoverskridende rejse. Troede jeg på, at Margit kunne omvende mig, NEJ, Ændre min tilgang til andre mennesker, NEJ. Få mig til at tro på alt hun fortalte mig, NEJ. Give hende ret når hun prøvede at give gode råd og vejledning, NEJ. Jeg var stædig, for alle havde haft gode råd til mig hele livet, så kom Margit i mit liv og troede hun kunne få mig tilbage til den jeg er født som, men aldrig har levet som. Ja helt sikkert.

Det er efter en rejse over lang tid, fordi vi havde personlige oplevelser og mange traumatiske oplevelser i barndommen hver for sig, der sideløbende skulle vendes. Det tog naturligvis meget af tiden. Margit vidste instinktivt, hvordan jeg kunne overskue min personlige udvikling sideløbende.

Når jeg ser tilbage, har Margit givet mig en hård/kærlig rejse, der da jeg kom ud på den anden side, viste hvem jeg er. Jeg er, nemlig hende jeg altid har ønsket at være. Margits fine egenskaber som at lytte, gentage, give råd og vejledning, støtte samt viden, at min surhed, stædighed, vrede, er en del af naturlig proces, gør at Margit er en fantastisk coach og endnu bedre menneskekender, da hun selv har prøvet at være ”mig”.

Mange fælles oplevelser i vores voksne liv, som har båret hende, frem til at kunne sætte sig selv ind i de hårde, og til tider barske beslutninger hun har været igennem. I dag har jeg lært at hendes ro, mit eget værd, hvem jeg er, og lært at tage ansvar for mit liv og konsekvenserne for mine beslutninger.

Det har været hårdt at kigge indad på mig selv, ændre adfærd og få troen på, at jeg er god nok. Der har/er det hele værd, Margit har altid forstået, at det er svært og dog nemmere end jeg troede og har givet mig en tilfredshed. Da jeg omsider forstod hvad hun sagde og fået de gamle ubalancer erstattet med nye balancer. Jeg kan i dag se, hvor meget jeg er gået glip af i livet, nej rettelse, det har givet mig indsigt i, hvordan alt kan være positivt og der er en mening med det vi gennemgår, det vi gør. Vi vælger jo selv om vi ønsker forandring og leve optimalt og håndtere de udfordringer, der måtte komme eller holde fast i gamle tænkemåder og handlinger.

Jeg er blevet mere nysgerrig på livet og har daglige snakke med Margit, hvor vi sammen vender spørgsmål, der dukker op. Jeg kan ikke få nok viden, om det er positivt og let eller udfordrende. Der findes ikke dumme eller for ”små” spørgsmål. Derved kan vi tale om alt, og få gjort plads til bedre og gladere tanker.

Jeg er dybt taknemlig for at have min søster i mit liv. Jeg elsker hende. En stor bonus er at jeg har en professionel coach i mit liv, vi kan skille tingene ad. Min respekt til Margit – for at give mig indsigt i hendes liv og verden af viden, som jeg ikke kan få nok af. Tusinde tak for en fantastisk rejse og dig. Eva Pedersen – søster.

——————————————————————————————————————————-

Det som bliver lagt på denne side er med accept fra de pågældende personer, jeg acceptere og overholder privatlivets fred, det som bliver offentlig gjort. 

——————————————————————————————————————————-

Margit Lysgaard, Lysgaards Esser, 
24 24 47 66 – SE Nr. 27755666
Kontakt@lysgaardsesser.dk