5. Ønsker du ændringer i dit liv?

01-09-2013

De små ændringer som sker uden vi egentlig lægger mærke til dem, når vi så ser tilbage, kan vi se det, det kan hjælpe en, til at forstå en selv, der vil så åbner sig nye muligheder, når du bevidst vil ændre nogle ting. Hvordan man lærer at tænke flere tanker, flere muligheder og ophæve begrænsninger på en konstruktiv måde.

Er det det du gerne vil, så kom på mit kursus/online 4 ugers kursus, hvor du få værktøjerne, så nedgørelse, mobning, destruktiv dig og over for adfærd mod andre stopper. Så vi alle har det beder, både med hinanden og med dem vi omgås, der hvor vi ikke lige helt kan forstå hvorfor sådan, men hvor vi kan være sammen alligevel. På mit kursus ser vi blandt andet på, de forskellige sider af os selv, samt hos dem vi omgås i det daglige, eller dem som i korte øjeblikke, kan have en indflydelse på os, som vi ikke helt forstår, før vi har mærket hvad de gør ved os, når de bruger sider af os selv, vi ikke er bevidste om, at vi også har/er, men ikke bryder os om.

Hvad kan vi gør ved det, hvordan håndtere vi det, hvad har det, for af konsekvenser for andre og os selv.

Det er den etik, moral, magt, vi har indflydelse på, bevidst/ubevidst, når vi udøver den, uden tanke på hvad den gør ved andre, os selv, dem vi holder af, det kan øde lække mere end vi er klar over.

Men når vi er bevidste om hvad det gør, kan vi ændre så meget ved at række ”hånden” ud og støtte, hjælpe, lytte, være opmærksom, yde indflydelse på vores omgivelser. Det vil brede sig som ringe, længere ud i mængden, stoppe mobning, nedgørelse, jalousi, fordi vi er bevidste om, at lytter, at hjælper, og være nærværende og være Her og Nu.

Vi siger, at det er vores jantelov, som gør at vi ikke kan ændre noget. Jeg vil sige at det er vores, holdninger, love, paragraffer som holder os fast i ikke, at kunne ændre noget. På den ene side vil dem som laver vores love sige, at vi skal ændre og tænke nyt og gøre andet, så vi kan komme i gang igen. Men de laver love, så vi ikke kan ændre noget, fordi de oplever at ”nogle” folk snyder og bedrager, derfor skal alle holdes fast, så ingen snyder, men dette gør at de begrænser os på andre områder.

Det kunne gøres på mere enkelte måder, da de kunne vise tiltro, til hver enkelt i stedet for, at man inden for loven, kunne have muligheden for at åbne ”for at, vi vil kigge dig nøje over skulderen, og se om det kan gøres, som du siger” og hvis man snyder, så vil der blive lukket for muligheden.

 

Margit Lysgaard, Lysgaards Esser, 

24 24 47 66 – SE Nr. 27755666

Kontakt@lysgaardsesser.dk