Du er absolut højdepunktet på disse dage, jeg vil takke dig for din forståelse og tid du har givet mig på ganske kort tid. Du virker meget livs lysende med ord vendinger og signaler som får mig til at føle troværdighed fra dig. De ting du har talt om og givet mig råd i, har hjulpet mig til at se ting og forstå reaktioner fra mig selv som jeg ikke selv forstod at fortolke. Jeg kan varmt anbefale dette kursus. Kenn Andersen.

Det har været dejligt at lære dig at kende. Du har fået mig til at se ud over min egen næsetip med din ukuelige optimisme.
Tine Olsen Connect

Det jeg kan lide ved dette kursus er din altid ærligehed, du har viljen til at se nye veje, er utrolig hjælpsom.
Jørgen Clausen Codan Forsikring

Dette kursus har bragt mig så meget, blandt andet dit humør og livsglæde, det er ikke svært at ville ændre ting når man er sammen med dig, men at få det gjort selv vil jeg gøre alt for at prøve at efterleve. Du er altid positiv og har et smil tilovers til andre.
Jesper Nielsen Scanket

Du er virkelig en af den slags mennesker som “forgylder” hverdagen for andre. Det er meget givende at være sammen med dig, fordi du virker afklaret i forhold til hvad du vil med dit liv og hvad der er vigtigt i det. Den ro du er i besiddelse af, smitter af på andre.
Lene Nielsen Matas

Efter jeg har været på dette kursus er mit liv blevet meget lettere, da jeg skiftede fra at være salgskoordinator til Produktionschef, i samme virksomhed, der skal man kunne se ud over kanten, man skal se langt ud over det, det har dette kursus hjulpet mig med. Først er jeg blevet er bedre chef siger mine tidligere kolleger på kontoret hvor jeg sad.
Da jeg kom tilbage havde jeg så mange gode løsninger på alt det jeg skulle, med at tale og lytte til Produktionsmedarbejderne med et større overskud, så jeg kan i dag måle det på de vare som vi har igennem produktion, vi er på 98 %, har ikke nogle der er syge, det vil sige, at sygefraværet er nul i dag, og medarbejder er glade takket være, at jeg kom på dette kursus.
May Rose Madsen Sterling Polish Company A/S