Kursus oversigt:

Datoer for kursus dage:

Ring for datoer

For dem som har den daglige ledelse:

Som Stress Coach kan jeg hjælpe med at spotte stress i virksomheden. Din “Stress” kan vi håndtere sammen,  i det rette tempo for dig eller din medarbejder.

Vil du forstå dine medarbejder meget bedre, vil du have værktøjerne, for at forstå andre forstå dig selv.

Værdien for dig/firmaet: større arbejdsglæde, selvværd, selvtillid, opmærksom på værd for dig selv og andre, mere rumlighed, medmenneskelig med overskud både psykisk (følelserne), fysisk, mentalt (tankerne).

Medarbejder ønsker ikke andet arbejde, de bliver, derved ingen udgifter til oplæring af nye, arbejdspladsen får da mulighed for udvikling i stedet for afvikling, større arbejds moral, alt dette giver større indtjening på bundlinjen med mere end 25%.

”Jeg ved hvad jeg taler om, for jeg har været hele turen igennem i livets skole”

Kurset varer 2 dage, det bliver afholdt i Københavns området, det vil blive oplyst ved tilmelding. Ved nok tilmeldinger, evt. et hold på 7 – 12 personer, kan kursuset flyttes til jer, også Fyn og Jylland.

Det bliver gennemført med 7 – 12 kursister på tirsdage / onsdage. Obs. ændringer kan forekomme. Tid for kursus er hverdage fra kl. 8.30 – ca. 16.30.

To dages Kursus: Kurset koster kr. 10.880,00 inkl. moms. Der er bindende tilmelding. 

 

Datoer for kursus dage: Hvor er du Her og Nu

Ring for datoer

For dem som gerne vil ændre deres tilgang til og fra andre.

Når du ændre dig ved at træffe nye valg, vil dine omgivelser også ændre sig, til det meget bedre..

Har du udfordringer i, at du står over for, at du gerne vil ændre nogle væsentlige punkter, men ikke ved hvordan.

Værdien for dig større arbejdsglæde, selvværd, selvtillid, opmærksom på værd for dig selv og andre, mere rumlighed, medmenneskelig med overskud både psykisk (følelserne), fysisk, mentalt (tankerne). 

Jeg kan hjælpe dig med at håndtere din fortid, så du går styrket og stærkere videre i livet. Det er dit valg. DET ER DIT VALG.

Jeg vil være en inspiration, katalysator, som giver dig de værktøjer du kan bruge. Men arbejdet er dit, og du vælger hvordan du vil gøre det. Jeg vil kunne støtte dig, guide dig.

”Jeg ved hvad jeg taler om, for jeg har været hele turen igennem i livets skole”

Kurset varer 2 dage, det bliver afholdt i Københavns området, det vil blive oplyst ved tilmelding. Ved nok tilmeldinger, evt. et hold på 7 – 12 personer, kan kursuset flyttes til jer, også Fyn og Jylland.

Det bliver gennemført med 7 – 12 kursister på skift mellem tirsdage/onsdage – lørdage/søndage. Tid for kursus er hverdage fra kl. 8.30 – 16.30. Obs. ændringer kan forekomme.

To dags kursus: Kurset koster kr. 7.840,00 inkl. moms. Skriv det du ønsker (eks. 2B). Der er bindende tilmelding.

 

 

4 ugers online kursus:

Dem som ønsker Online kurset skriv og spørg om dette. Webinar ikke planlagt

Dette kursus kan også gøres på et 4 ugers online kursus. Med opgaver, som der bliver tilsendt en gang om ugen. Med ekstra materiale, som kan give et indblik i hvilke redskaber, som er til rådighed, til at ændre de områder du ønsker. Materialet bliver sendt til dig om søndagene.

Kurset varer 4 uger og vil koste kr. 7.840,00 inkl. Moms + 2 x ½ time telefon konsultation ved forudbestilling på mail eller sms. Du vil få materialet, tilsendt en gang om ugen. Du får 2 timers rådgivning med de udfordringer du står med. 

Vi kan evt. tage en snak om andre udfordringer i dit liv, skriv og hør nærmere på mail.

DISC Profil

For begge kursuser er der mulighed for at få lavet en DISC profil, via samarbejdes partner. Ring om du ønsker dette, eller flere oplysninger om dette.

Foredrag om:

Hvordan snyder man de laveste i samfundet bedst. Vi lever stadig i Kejserens ny klæders tid. Hvor den kloge snyder den mindre kloge.

Workshop i firmaer:

Workshop i firmaer på 1½ timer. Lad os planlægge hvornår der skal være workshop.

Vil du hører mere kan du kontakte mig:

Margit Lysgaard, Lysgaards Esser, Helsingevej 103, 3200 Helsinge
24 24 47 66 – SE Nr. 27755666
Kontakt@lysgaardsesser.dk